Cel mai bun loc pentru a vinde și cumpăra mașini.

Vizitaţi expoziția auto în timpul săptămânii. Veţi găsi peste 200 maşini disponibile.

TERMENI ŞI CONDIŢII

Această pagină stabileşte termenii şi condiţiile de utilizare ale sitului autodeva.ro, conţinutul ei putând fi modificat în orice moment, fără nici o notificare prealabilă. Persoanele fizice, persoanele juridice şi persoanele fizice autorizate care acceseaza situl autodeva.ro, considerând orice motiv şi orice scop, se numesc utilizatori.

Utilizatorii sitului se obligă să respecte regulile de utilizare prezentate în pagina aceasta. Daca nu sunt de acord cu aceste reguli, trebuie să înceteze imediat folosirea, în orice mod, a serviciilor oferite de site.

Prin intermediul acestui site, se pot posta anunţuri. Persoanele fizice, persoanele juridice şi persoanele fizice autorizate care le postează sunt unicii responsabili pentru acurateţea şi veridicitatea datelor conţinute de anunţurile postate.

Administratorul sitului îşi rezervă dreptul de a interzice accesul utilizatorilor care nu respectă regulile de utilizare sau legislaţia în vigoare. De asemenea, administratorul îşi rezervă şi dreptul de a îndepărta informaţiile abuzive sau ilegale publicate pe acest portal de către utilizatori.

Autodeva.ro nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea din cauza pierderii de către utilizatori a informaţiilor conţinute de anunţuri.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate de acest portal pe propria răspundere.

Pentru a folosi serviciile sitului autodeva.ro, utilizatorii sunt obligaţi să furnizeze informaţii reale şi complete despre propria persoană, în momentul completării formularului de înregistrare pe portal. Ca date de contact obligatorii, menţionam oraşul şi judeţul, şi numărul de telefon.

Administratorul îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul la serviciile de pe portal, în cazul în care informaţiile respective nu sunt considerate a fi reale.

Utilizatorii îşi asumă întreaga răspundere juridică pentru informaţiile transmise sau publicate pe portal.

De asemenea, membrii trebuie să specifice o adresă de e-mail validă pentru a facilita desfăşurarea demersurilor presupuse de profilul portalului.

După accesarea sitului, utilizatorii pot posta un număr nelimitat de anunţuri, prin completarea unui formular tip, unde se vor menţiona datele despre maşină, precum şi un text descriptiv de maxim 500 de caractere. Durata de activare a unui anunţ este de aproximativ 24 de ore. Textul descriptiv nu trebuie să reia prezentarea datelor personale de contact ori pe cele ale maşinii.

Din momentul activării, anunţul va fi valabil pe portal pentru o perioadă de 30 de zile.

Înainte de afişarea pe site, conţinutul anunţurilor este verificat şi aprobat de administratorul sitului care are dreptul de a respinge sau de a şterge de pe site, fără notificare prealabilă, orice anunţ sau poză în cazul în care:

  • Poza respectivă nu reprezintă imaginea obiectului vânzării;
  • Textul anunţului nu se referă la acţiunea de vânzare concretă a unui autoturism. În acest context, este interzisă postarea unor anunţuri referitoare la alte activităţi, precum şi a anunţurilor generice, care detaliază necorespunzător sau nu detaliază aspectele concludente;
  • Datele maşinii sunt evident false şi neconcordante cu realitatea.

De asemenea, este interzisă postarea aceluiaşi anunţ de mai multe ori.

Încălcarea repetată a punctelor menţionate anterior atrage după sine blocarea imediată a anunţului, fără a exista obligaţia de înştiinţare prealabilă.

Utilizatorii portalului se obligă:

  • Să nu posteze materiale licenţioase, injurioase sau agresive la adresa unui alt utilizator al sitului;
  • Să nu afişeze poze şi texte explicit sexuale sau având conotaţie sexuală;
  • Să nu promoveze sau furnizeze materiale care să instige la încălcarea legislaţiei sau a bunelor moravuri;
  • Să nu publice materiale care conţin viruşi, viermi sau alte aplicaţii informatice cu intenţia de a perturba sau a distruge în orice mod informaţii sau sisteme informatice.

Administratorul portalului nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, în cazul ştergerii, pierderii sau imposibilităţii de stocare a informaţiilor din orice motive tehnice care pot apărea din cauze interne sau externe. Administratorul sitului nu oferă nici o garanţie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor autodeva.ro, corectitudinea informaţiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, administratorul autodeva.ro nu oferă nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefuncţionarea serviciilor, întârzierea informaţiilor sau securitatea aplicaţiilor sale. Autodeva.ro îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta nu a respectat aspectele menţionate mai sus.

Ataseaza aici anunturi prin google